Frågor och svar

Vad skiljer er noppborttagare från andra?

I just detta fall är vi självsäkra och vågar säga att Noppify är den bästa noppborttagaren som just nu finns på marknaden.

Vi har lagt extra fokus på detaljerna och har tagit fram en skonsam noppborttagare för alla sorters textilier. Den har också extremt lång batteritid

Har ni öppet köp?

Självklart har vi öppet köp, vi erbjuder 30 dagars öppet köp med gratis returfrakt.

Kan man köpa extra rakblad

Man kan absolut köpa extra rakblad, man får även med en extra uppsättning i Noppify 2.0.

Om du vill köpa rakblad så mejla oss på noppify.com så hjälper vi dig.

 

När får jag min beställning?

Du får ett bekräftelsemail när din beställning är mottagen och ett ytterligare när ordern är hanterad och på väg till dig. Den förväntade leveranstiden för “Standard” -frakt är följande:
2-3 dagar inom Sverige

5-7 dagar inom Europa
upp till 2 veckor för resten av världen

Hur gör jag en retur?

Inom Sverige: Vi har fria returer inom Sverige. Du är välkommen att returnera din online order inom 30 dagar från att du har mottagit ditt paket. Om du vill göra en retur av din beställning. Kontakta oss på mejl: contact@noppify.com så skickar vi en retursedel digitalt till dig

För resten av världen: Du är välkommen att returnera din online order inom 30 dagar från att du har mottagit ditt paket. Om du vill göra en retur av din beställning, följ stegen på blanketten som du fick i paketet. Genom att göra en retur får du anordna transporten på egen hand och vi rekommenderar att du väljer en spårbar försändelse som alternativ för att vara på den säkra sidan.

 

Kan jag beställa i mitt namn men skicka till någon annan?

Det går alldeles utmärkt. Väl inne i kassan kan du välja att skriva in den adress som du önskar att varan ska skickas till. Har du några vidare frågor är du välkommen att kontakta kundtjänst.